SCHATEILAND EXPEDITIE

Wat houdt een ‘Schateiland Expeditie’ in? Tijdens deze creatieve en speelse expeditie ontwerp je een eigen SCHATEILAND aan de hand van een vast format. Je maakt een eigen Schateiland met JOUW schatten, kwaliteiten, ‘prachtige bergen’, ‘kalme beekjes’, een vuurtoren en nog veel meer. Alles is gericht op het uiten van jezelf, het leren kennen van jezelf, waar je goed in bent, wat je nog lastig vindt of wat je nog wilt leren of moet loslaten. Kwaliteiten, struikelblokken, oplossingen en wensen op een creatieve manier helder krijgen.

Dit doe je op papier door te tekenen, te schrijven, in te kleuren of ruimtelijk met behulp van zand en ander materiaal. Als afsluiting ontvang je het eigen getekende eiland mee naar huis of maken we een foto van je ruimtelijke eiland, die je daarna mee krijgt.

Deze expeditie kan individueel gevolgd worden, als er een specifieke hulpvraag is of door een klein groepje kinderen van dezelfde leeftijd. Schatgravers Expeditie kan ook online gevolgd worden, eventueel met een ouder erbij!

Schatgravers Expeditie is een veelomvattend spel, waarbij het waardevol is als er tijd genomen kan worden voor alle onderdelen die van belang zijn. Eén begeleidingsmoment in een klein groepje duurt 2 uur, maar mocht dit niet voldoende zijn, dan kan er een individuele vervolgbegeleiding van één uur aan toegevoegd worden (vervolgdatum in overleg).


Voor wie?

Voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8

Kosten?

35 euro (inclusief een 2 uur durende begeleiding in een klein groepje (max. 4 kinderen), materiaal, drinken en wat lekkers)